Produkter til ricotta ost (3)

Osteanaloge

Osteanaloge

Cheese Analog, også kendt som imitation cheese eller ostealternativ, er en type osteprodukt, hvor al eller en del af mælke fedtet er erstattet med vegetabilsk fedt. Fremstillingsprocessen for Cheese Analog ligner den for almindelig ost og vælges ofte for sin omkostningseffektivitet og nemme produktion. Cheese Analog, der tilbydes af Foodcom S.A., er kendetegnet ved sin bløde tekstur, gode elasticitet, homogene smeltning, strækegenskaber samt nem rivning og skæring. Den har en holdbarhed på 3, 6 eller 12 måneder. Foodcom S.A. leverer Cheese Analog i 1 kg blokke eller revet og pakket i 1 eller 2 kg poser. På grund af sine fremragende smelteegenskaber bruges Cheese Analog ofte som en erstatning for pizzaost og toppings, da den ligner mozzarellaost. Den kan også bruges i oste-type produkter, der kræver et lavere indhold af fedt og salt.
Osteanaloge

Osteanaloge

Pseudostærk (også kendt som imitation ost eller ostalternativ) er et osteprodukt, hvor mælke fedt delvist eller helt er blevet erstattet med vegetabilsk olie. Når fuldfed mælkefedt er blevet ændret, kaldes produktet også "vegansk ost". Andre produktionsstandarder er de samme som ved normal osteproduktion. Analog ost vælges ofte på grund af omkostningseffektivitet og produktionsnemhed. Produktet er i høj grad variabelt i forhold til formulering, og derfor er det velegnet til mange anvendelser.
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uden vegetabilske fedtblandinger med et specifikt indhold af mælke fedt - mindst 82% (højst 16% vand og 2% tør mælk uden fedt). Det fremstilles ved at piske frisk eller fermenteret fløde eller mælk for at adskille smørfedt fra kærnemælk. Produktet er rigt på vitaminerne A, D, K.